fredag 14 september 2012

Hej alla fritidsbarn och föräldrar!

Nu har höstterminen kommit igång och med den har även höstvädrets regn och rusk visat sig allt oftare.  Detta innebär att barnen ibland blir blöta, för det vet vi ju alla att det är kul att leka i vattenpölar :) Därför ber vi fritidspersonal nu alla föräldrar att kolla i era barns lådor så att där finns extrakläder. Kanske är det så att någon låda behöver fyllas på eller att några kläder behövs bytas.

Vi vill också passa på att påminna om att det är studiedag måndag den 24/9, vilket innebär att skolan är stängd. Därför behöver vi, senast den 21/9, veta vilka barn som kommer att befinna sig här på fritids och mellan vilka tider.

På onsdag i nästa vecka (kl: 10,25-10,55) kommer rolfstorps fritidspersonal och fritidsbarn att ha ett så kallat stormöte. Här kommer vi att gå igenom vilka regler som finns här på fritids och eventuellt omarbeta vissa vid behov. Vår tanke är att barnen ska få känna att de är med och påverkar verksamheten och dess regler så att den ska passa alla.

Avslutningsvis vill vi meddela att lössen tyvärr har hittat hit till rolfstorp.  Ytterligare information om hur man kan göra för att bli av med dessa står det om på vår hemsida.

Men nu väntas helg och fredagsmys :) Så önskar er alla en trevlig helg!
/ Rolfstorps fritidspersonal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar