torsdag 20 september 2012

Ännu en vecka börjar närma sig sitt slut...

och vi kan gladeligen meddela att inga nya fall av löss har uppdagats. Förhoppningsvis har de lämnat oss för denna gången :)

I veckan har vi haft stormöte här på Rolfstorps fritids. Det innebär att alla barn och fröknar har träffats för att diskuterar de regler som som finns här. Vi utgick då från de regler som har funnits tidigare. Utifrån dessa pratade vi kring varför respektive regel är gjord och om den fyller någon funktion. Under detta möte kom vi genom röstning fram till att de regler som fanns sedan tidigare ska få stanna samt att vi inte behöver komplettera med några ytterligare. Nedan kan ni läsa om de regler vi har här på fritids:

A-REGLER (gäller alltid):
* Säg "hej" när du kommer och "hej då" till en vuxen när du går.
* Vuxna som jobbar på fritids bestämmer lite mer än barnen.
* Vi vill ha en trivsam miljö. Då menar vi att man inte får slåss, skrika, springa runt, man ska vara vänlig och hålla sig innanför gränsen när vi är ute. Bygg med pinnar. Släng skräp i papperskorgen.
* Plocka undan efter dig.
* Alla måste ha någon att vara med.

B-REGLER (gäller ibland):
* Ibland får saker vara kvar.
* Tillsammans med en vuxen får man ibland gå utanför gränsen.
* Ibland är det ok att leka med egna leksaker.

Slutligen vill vi bara passa på att ge en sista påminnelse om att det på måndag den 24/9 är studiedag. Detta innebär att skolan kommer att vara stängd men fritids har öppet som vanligt.

Vi på Rolfstorpsfritids önskar er alla en trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar