fredag 25 januari 2013

Hej!

Hoppas att alla har haft en bra start på det nya året.

Snart är januari förbi och februari är på ingång. Med februari månad väntas också februarilov. Detta inträffar vecka 8, mellan datumen 18/2 - 22/2. Vi pedagoger på fritidshemmet i Rolfstorp har lämnat ut lappar som ska fyllas i,  angående de tider som ert/era barn ska vara här hos oss under denna vecka. Är det så att du som vårdnadshavare av någon anledning inte har fått denna lapp så meddela oss snarast så löser vi det.

Vissa av er vårdnadshavare har frågat om olika lappar, exempelvis om lappar för att fylla i scheman för ert/era barn. Alla dessa blanketter som ni kan tänkas behöva ska finnas ute på kommunens hemsida.

Avslutningsvis vill vi i personalen på fritidhemmet i Rolfstorp bara meddela de regler som gäller vid utdelning av olika inbjudningar, exempelvis till barnkalas. Är det så att alla barnen är bjudna så får man lov att ta med inbjudningarna till skolan och dela ut dessa här. Är det så att endast en del av barnen blivit bjudna så ska dessa delas ut utanför skolan och fritidshemmet. De ska alltså i sådanna fall inte medtagas till skolan.

Vi önskar er alla en riktigt trevlig och förhoppningsvis solig helg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar