fredag 5 oktober 2012

Lövens vackra höstfärger börjar komma :)

Vilket innebär att hösten är här. Med hösten kommer inte bara vackra färger på löven utan även mycket regn. Av den anledningen vill vi på Rolfstorpsfritids påminna alla föräldrar om att se över barnens gummistövlar och regnkläder. Passar de? Håller de tätt? Ja ni vet alllt det där som regnkläder ska uppfylla.

Att hösten är här innebär även att det snart är dags för höstlov (vecka 44). Med det i åtanke vill vi bara ge en extra påminnelse om att fylla i lappen angående vilka tider ert/era barn kommer att befinna sig här på fritids. Sista inlämningsdagen är den 18 oktober.

Tyvärr får vi även meddela att lössen har hittat tillbaka till Rolfstorp. För information kring hur man blir av med dessa så kan ni läsa på Rolfstorpsskolas hemsida, där skolsköterskan har lagt ut information om angående detta.

För att komma bort från höstens regn och rusk så har Camilla nu begett sig iväg till soligare breddgrader och återkommer till oss vecka 42. Istället för Camilla så arbetar nu en tjej som heter Johanna.

Personalen på Rolfstorps fritids önskar er alla en härlig hösthelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar